Combitech

Välkommen till Combitech och deras affärsområde Kritiska system. Här får du höra mer om b.la. deras vision, syn på kompetensutveckling och hur vardagen kan se ut som Combitechanställd. Du får en inblick kring Combitech som arbetsgivare och vissa smakprov gällande vad ni skulle kunna åstadkomma gemensamt.

Kom och jobba med oss! Ansök här eller kontakta Rickard Jonsson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 0705-58 70 01 så berättar han mer om våra lediga tjänster. Varmt välkommen till oss på Combitech och affärsområdet Kritiska system!


13 - Vi möter två systemutvecklare

Emelie Folkesson och Sebastian Brink jobbar med systemutveckling på Combitech Kritiska System i Göteborg. De berättar om sitt arbete, vad som gör det kul att gå till jobbet och varför det blev Combitech. Vi kommer även in på deras tankar om framtiden och kompetensutveckling.

12 - Vi möter tre UX-designers

Anna Wallin, Viktor Broo och Fredrika Lundkvist jobbar som UX-designers. Vi pratar om vad jobbet som UX-designer innebär, vad som är bra UX och vad som är utmaningarna. Vi kommer även in på vad som lockade med Combitech och tankar kring karriären.

11 - Att leda en konsultavdelning

Vi möter Johanna Borg och Per Salander som är ledare på Combitech Kritiska System i Göteborg. Vi pratar om verksamheten, kunder och framgångsfaktorer i ledarskapet.

10 - Att attrahera och behålla personal

Hur attraherar man och behåller sin personal i ett läge där efterfrågan är större än någonsin? Den frågan diskuterar Thomas Plantin, Anna Olofsson och Susanna Dahlgren. Susanna och Anna berättar vad som lockade dem till Combitech och affärsområdet Kritiska System.

9 - Lönemodeller och förhållandet till sin närmaste chef

Thomas Plantin, Anna Olofsson och Susanna Dahlgren pratar om lön och chefer. Är Susanna nöjd med sin lön? Hur är det relativa löneläget på Combitech Kritiska System? Svaren får du i detta avsnitt. Dessutom berättar Susanna om vad hon tycker om sin chef och Anna ger sina tips på hur man blir en bra ledare.

8 - Uppdragskulturen och att jobba som konsult

Combitech Kritiska System har fler kunder och partners än tidigare därför är uppdragskulturen och jobbet som konsult viktigare än någonsin. Thomas Plantin, Anna Olofsson och Susanna Dahlgren talar om uppdragskulturen och vikten av att vara attraktiv för medarbetarna.

7 - Inhouseverksamheten

Inhouseverksamheten på Combitech är ett alternativ till att sitta ute hos kund som konsult. Erik Simmons och Patrik Lövbom berättar om vad det innebär att jobba i ett Inhouseteam. Patrik har jobbat som konsult både hos kund och inom inhouseverksamheten och ger sin syn på vilka fördelar han ser i att kunna alternera arbetet ute hos kund med uppdrag inhouse. Erik berättar om att leda Inhouseteam och hur det ger en ökad flexibilitet för de anställda och vilka kundfördelar som uppstår.

6 - Varför konsult i 30 år?

Michael Petterstedt har varit konsult i 30 år, varav 10 år på Combitech. Han är användbarhetsexpert och berättar varför han fortfarande är konsult och trivs med det. Det handlar om ständigt nya utmaningar, nya tekniker och team som skall fungera.

5 - Hur är det att vara konsult på Combitech?

Vi möter Combitechkonsulterna Hanna Sterneling och Johan Gärtner. Hanna berättar om att vara konsult och mamma, att få livsspusslet att gå ihop. Johan har varit på fyra olika uppdrag sedan han började på Combitech. De berättar vad som lockade dem till Combitech och vad som gör att konsultrollen passar dem. 

4 - Att kompetensutvecklas hos oss

På Combitech är kompetensutveckling en del av företagskulturen. Therese Öberg och Henrik Ahlström berättar om synen på kunskap och viljan att lära sig. Det handlar om att sätt ord på den tysta kunskapen och att utvecklas som konsult och som person.

3 - Att vara Combitechkonsult

Vi möter Michael Petersson och Rickard Jansson som talar om konsultlivet på Combitech. Som resultatenhetschef på Combitech ser Michael till att konsulterna trivs och utvecklas. Rickard, rekryteringskonsult på AS&B, berättar om betydelsen av ständigt lärande, omväxling och nyfikenhet för att trivas som konsult.

2 - Teknik i framkant

Är du teknikintresserad? Då ska du lyssna på Jesper Lindell som är teknikområdesansvarig inom Kritiska System. Han berättar om hur de bygger en konfidens i att systemen gör det de ska, arbetet om att vidareutveckla detta och balansen mellan teknik och kompetens.

1 - Att jobba med kritiska system

Thomas Plantin och Fredrik Gustavsson pratar om affärsområdet Kritiska system på Combitech. Det handlar om att bidra till ett säkert framtida samhälle, om individens utveckling och att göra det som inte gjorts förrut. 


asb-executive.se  asb-talents.se

© 2021 AS&B Executive / AS&B Talents

LINKÖPING
, Kungsgatan 41, 582 18 Linköping, 013-24 49 80 | STOCKHOLM, Torsgatan 68, 113 37 Stockholm, 08-31 98 50
MALMÖ Södra Förstadsgatan 31, 211 43, Malmö